VEELGESTELDE VRAGEN

Bij Naena vinden we het belangrijk dat al je vragen beantwoord worden. Je kunt daarom altijd even contact met ons opnemen en dan proberen wij jou zo goed mogelijk te helpen. 

Maar misschien staat het antwoord wel bij een van de veelgestelde vragen hieronder en ben je op deze manier heel snel geholpen. 

– Hoe krijg ik 10% korting op mijn eerste bestelling? 

Wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief van naena.nl krijg je een mail met een kortingscode. Deze code kan je bij jouw eerste bestelling gebruiken. 

– Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? 

Een bestelling retour sturen is geen probleem, mits de artikelen aan de voorwaarden voldoen. Je hebt 14 dagen de tijd om een bestelling te retourneren. Meer informatie hierover vind je op de pagina verzending en retouren.

– Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? 

Zodra je de bestelling hebt geplaatst gaan wij druk aan het werk om jouw pakket klaar te maken. Daarna zullen we de bestelling verzenden met PostNL. Wij proberen ervoor te zorgen dat je jouw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt. Mocht dit anders zijn, dan kun je van ons verwachten dat we je daarvan op de hoogte stellen.

– Waar kan ik mijn order bevestiging vinden?

We sturen jouw orderbevestiging via de mail zodra je jouw bestelling hebt geplaatst. Kan je deze mail niet vinden? Misschien staat hij dan in je spam box. Natuurlijk kan je ook altijd even een mailtje sturen mocht je de order bevestiging niet kunnen vinden. 

VERZENDEN VAN JOUW PAKKETJE IN NEDERLAND

Zodra je een bestelling plaatst bij Naena gaan wij zo snel mogelijk ons best doen om jouw bestelling in te pakken. Naar verwachting zal jij binnen 1 tot 5 werkdagen de bestelling ontvangen, mocht er vertraging zijn dan kun je van ons verwachten dat we je via de mail op de hoogte houden. Het pakketje wordt verzonden met PostNL. Je zal via de mail een track & trace code krijgen om op deze manier jouw bestelling te volgen. 

Boven de €60,- verzenden we jouw bestelling gratis. Komt jouw bestelling niet boven de €60,- dan rekenen we verzendkosten van €6,75.

 

RETOUNEREN VAN JOUW PAKKETJE IN NEDERLAND

Niet helemaal tevreden over (een deel van) jouw bestelling? Daar doen wij niet moeilijk over, dat kan gebeuren! Je hebt 14 dagen bedenktijd en kan in deze tijd jouw bestelling makkelijk retourneren.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? 

Je kan jouw bestelling retourneren door een mailtje te sturen naar: retouren@naena.nl

Vermeld in deze mail:

  • Jouw ordernummer
  • De te retourneren producten
  • Mocht je een reden hebben waarom je het product retourneert dan horen we dat graag (alleen als je het verkeerde artikel hebt ontvangen en/of een beschadigd artikel is dit een must voor ons om te weten).

 

Wij regelen een retourstickers voor je via PostNL, je kan je pakketje op deze manier afgeven bij een PostNL punt en hoeft op dat moment niks af te rekenen. Wel houden we een bedrag van €6,99 in op het terug te storten bedrag. 

Zodra we het pakketje hebben ontvangen, en dit aan de voorwaarden voldoet, storten we zo snel mogelijk het geld terug. 

 

Wat zijn de voorwaarden van het retourneren van een bestelling?

 

  • De retourtermijn is 14 dagen, vanaf de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen
  • De items zijn niet gedragen/gewassen
  • De items zijn nog intact, inclusief tags, stickers en labels
  • De items bevatten geen vlekken, lichaamsgeuren en/of sigarettengeur. 
  • Sales artikelen kunnen wij niet retour aannemen
  • Ook artikelen zoals scruncies en hoeden kunnen wij vanuit hygienisch oogpunt niet terugnemen.  

 

Liever zelf je retour regelen?

 

Ook dat kan. Op dit moment houden wij geen kosten in bij het terugstorten van het bedrag. Wel zijn de retourkosten dan voor eigen rekening. 

Voor het zelf regelen van de retouren geldt dat je deze ook moet aanmelden via de mail: retouren@naena.nl