BRALETTES

Valeria Bralette
 39.92
Beugelloze bh Wit
 28.00
Beugelloze bh Zwart
 28.00
Selena bralette
 39.92
Paola bralette
 42.41
Beugelloze bh Rood
 20.99

Wat is een bralette? 

Bralettes zijn bh’s zonder beugel. Er zijn net zoals bij een bh, veel verschillende soorten. Zo heb je niet voorgevormde bralettes, maar er zijn ook voorgevormde beugelloze bh’s. Een ding dat alle bralettes gemeen hebben: ze hebben geen beugel. En we love that! Want dit maakt een bralette een stuk aangenamer te dragen in vergelijk met een bh. 

 

TRENDALERT!

De bralette is ontzettend populair op dit moment. En dat snappen wij helemaal want bralettes zijn super comfortabel, heel erg mooi en ze kunnen goed gebruikt worden als onderdeel van je outfit. Een musthave voor in jouw lingerielade dus! En bij de bralettes van Naena horen ook prachtige bijpassende slips. Want het is heerlijk om een lingeriesetje te dragen dat helemaal bij elkaar past.

 

Voor wie is een bralette? 

Daar kunnen we kort in zijn: voor iedereen! Bij Naena vinden we het belangrijk dat er aan iedere vrouw gedacht wordt. Daarom hebben we hard gezocht naar bralettes van cup A t/m cup G. Dus ook voor grote cupmaten zijn er bralettes. 

 

Wat voor soorten bralettes zijn er? 

Er zijn verschillende soorten bralettes. Er zijn gevoerde beugelloze bh’s en bralettes, deze geven wat meer steun en vorm. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de tepel niet door je shirt heen schijnt. Ook zijn er ongevoerde bralettes. Naast dat dit hele mooie bralettes zijn, zitten ze ook nog een extra comfortabel. 

Ook in materiaal zijn er verschillende opties. Denk aan katoenen bralettes, ideaal voor warme dagen en wanneer jij van goed ademend ondergoed houdt. Voor iedereen die graag rekening houdt met de aarde zijn er ook hele fijne duurzame lingerie te vinden bij Naena. 

 

Heb jij vragen over het vinden van de perfecte bralette voor jou, of over een van de producten? Wij helpen je graag! Je kan ons contacten via info@naena.nl