SLIPS

String, Shadow
 15.29
Valeria slip
 15.93
Selena slip
 19.92
Paola slip
 19.92
Kanten slip Zwart
 5.40
Kanten string
 5.25

Slips

Of je nu jouw lingerie setje compleet wil maken, of een praktische slip zoek die perfect onder jouw outfit past, Naena heeft het alle twee! 

Bij iedere bralette is een mooie bijpassende slip te vinden. Op deze manier kan je jouw set compleet maken. Een compleet en bij elkaar passend lingerie setje is de perfecte basis voor onder jouw outfit. Een bh met een slip of string die hier perfect bij past zorgt voor net een beetje extra zelfvertrouwen, op deze manier rock jij jouw presentatie, date, of gewoon jouw doodnormale dag. 

 

Welke model past bij mij? 

Er zijn verschillende soorten slips, denk aan een string, een brazillian slips, een boxer of de gewone slip.  Daarnaast is er ook nog eens een verschil in taille hoogte. Er zijn lage taille slips, en hoge taille slips.  Welk model bij jou past hangt totaal af van jouw voorkeuren en jouw lichaamstype. De ene persoon zweert bij een string, terwijl de ander veel liever een boxershort draagt. En alle opties zijn goed! 

Zoek jij een slip voor brede heupen? 

Dan zijn hoog uitgesneden strings, of mooie rio slips een hele goede optie. Op deze manier laat je jouw benen langer lijken, en leg je focus op jouw taille.

 

Zoek je een slip voor smalle heupen?

Ga dan voor een model met extra details aan de zijkanten. Door de aandacht hier te leggen laat je jouw heupen breder lijken. Een hipster of boxer zijn hier mooie modellen voor, maar ook een string met luxe afwerking aan de zijkant kan een hele goede optie zijn. 

 

Welk materiaal past bij mij? 

Er zijn niet alleen verschillende modellen van ondergoed, er is ook een hoop variatie van het materiaal. Favoriet zijn natuurlijk de kanten slips en de kanten strings. Dit geeft een prachtig en sexy effect. Daarnaast is er bij Naena ook een ruim aanbod van katoenen slips en ondergoed van bamboe.

 

Heb jij nog vragen over het vinden van jouw perfecte slip, of een van de producten? Via info@naena.nl helpen we je graag! 

Jouw lingerie set compleet maken? Shop hier bijpassende bralettes.