ABOUT

Bij Naena geloven we dat je dat jij de beste versie van jezelf bent als je lekker in je vel zit. Hoe beter jij je voelt over jezelf, hoe fijner jouw dag zal zijn. En dat begint in de ochtend, de manier hoe je opstaat maar ook zeker de outfit die je aantrekt. En daar wil Naena het verschil maken. 

De basis van iedere outfit is jouw ondergoed. Het zet de toon voor de volgende items die je aantrekt. Daarom is het belangrijk dat je je fijn voelt in je ondergoed, en dat kan al niet als het niet lekker zit. Daarom is comfort de belangrijkste waarde van Naena. Gelukkig geloven we dat comfort niet betekent dat lingerie niet mooi kan zijn, integendeel! Wij hebben de meest prachtige bralettes en beugelloze BH’s voor jou verzameld.

Geniet jij van je lichaam, dan kan prachtige lingerie de kers op de taart zijn. Toch nog wat onzekerheden (al zijn wij bij Naena ervan overtuigd dat je er fantastisch uitziet!) dan kan ondergoed een steentje bijdragen om jouw toch stralend de dag door te laten gaan. Daarom bieden we niet alleen de mooiste bralettes, beugelloze BH’s en kanten slips aan, maar ook zeker praktisch (onzichtbaar) ondergoed en shapewear aan.

COMFORT WITH A LOT OF BEAUTY!

Naena is voortgekomen uit mijn eigen frustraties met beugel BH’s. Ik vond het moeilijk om een fijn model te vinden waar ik geen last heb van de beugel. Gelukkig zijn er ook beugelloze opties. Ik draag geen items die niet lekker zitten, hoe mooi ze ook zijn. Daarom werd ik verliefd op de bralette. En deze liefde wil ik met jou delen! 

Ik wil iedereen de mogelijkheid geven om een prachtige, comfortabele bralette aan te bieden. Dat betekent dus ook alle maten. Mocht je een maat hebben die niet op de website staat, laat me dit dan zeker even weten. Op deze manier kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen om ook voor jou de ideale bralette te vinden, want dat verdien jij!

 

Liefs, Nicky